(FOTO/VIDEO) AȘA DA! Muzeele din Piatra Neamț, luate cu asalt de vizitatori – Cozi interminabile la „Noaptea Muzeelor”

3

În această seară, începând cu ora 18:00, în Municipiul Piatra Neamț se desfășoară un eveniment foarte îndrăgit – „Noaptea Muzeelor”. Se pare că pietrenilor le-a fost dor de un astfel de eveniment și s-au aliniat la cozi interminabile pentru a vizita muzeele din oraș.

După părerea noastră, ar trebui organizate mai des astfel de evenimente, pentru că oamenii încă sunt însetați de cultură.

Așa da, este minunat când vedem cum se îngrămădesc pietrenii să vadă și să afle lucruri importante din istoria țării noastre.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. spirtu haret spune

  educatia sa intram moca o avem,
  educatia sa dam un banut pentru cultura pe cand?

 2. Citizen spune

  Eu înțeleg puțin diferit noaptea muzeelor: nu ar trebui văzută ca o posibilitate de întrare gratuit la muzee, ci ca o poaisibiltate de întrare în muzee inafara orelor de lucru obișnuite, mai mult sau kai puțin contra cost.

  1. Cretu Vasile spune

   Domnule, asa a si fost. Muzeele din judet au fost deschise precum majoritatea muzeelor din tara, pina la ora 24.00,, intrarea fiind gr.atuita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate