(FOTO) Utilaje moderne de curățenie stradală și întreținere a spațiilor publice prezentate la Piatra-Neamț

2

Miercuri, 28 august, la sediul Primăriei Municipiului Piatra-Neamț a avut loc un eveniment de prezentare a celor mai moderne utilaje și tehnologii în materie de curățenie stradală si întreținere a spațiilor publice ale companiei germane Kärcher, firmă de top la nivel mondial.

Prezent la eveniment, primarul Dragoș Chitic și-a exprimat preocuparea municipalității pietrene de a oferi servicii publice la cel mai înalt nivel.

„Suntem interesați să oferim pietrenilor servicii de calitate, iar intretinerea orașului reprezintă un capitol prioritar. Utilizarea unor utilaje de ultimă generație sporește eficiența și calitatea serviciilor publice edilitare realizate de către municipalitate. Pentru mine este foarte important aspectul orașului nostru, calitatea mediului în care trăim și confortul pe care îl oferim pietrenilor ” a declarat primarul Dragoș Chitic.

Firma germană Kärcher este o companie internațională de renume cu o cifră de afaceri de 2,5 miliarde de euro pe an și 85% din produsele ei sunt exportate în afara Germaniei.

„Suntem furnizor de sisteme. În loc să vindem doar un produs o dată, noi construim o relație pe termen lung cu clienții și le oferim un sprijin complet pentru problemele lor de curățare: consiliere continuă, accesorii potrivite și agenți de curățare. Maşinile municipare Kärcher sunt nu numai durabile dar sunt şi prietenoase cu mediul înconjurător, fiind eco-efficiency”, a declarat Monica IAVORSCHI, Managing Director Kärcher România.

După întâlnirea din sala de ședințe, primarul și reprezentanții Primăriei Piatra-Neamț au însoțit membrii companiei la Curtea Domnească, unde au fost expuse mai multe utilaje Kärcher.

 • Informații furnizate de Primăria Piatra-Neamț, departament comunicare
aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
 1. Nanu spune

  Utilaje degeaba ,consum de carburanti degeaba ,niciodata nu se va putea face curat nici vara ,nici iarna, din cauza parcarilor nominale de pe carosabilul strazilor si drumurilor ! Acesta firma numita Parkig pur si simplu isi bate joc de legile tarii, de cei care circula pe drumurile publice din municipiu si nu numai , ptr acestai legile sant facute ptr a le incalca ,nu respecta nimic din legea numita Codul Rutier, blocheaza sensurile giratorii cu parcarile pe benzile de circulatie si nu numai ! Sant strazi pe care s-a facut marcajul pur si simplu pe 2/3 din carosabil ,cum pot sa-si bata joc in halul acesta ? PRIMARIA ,POLITIA RUTIERA , NU AU NIMIC DE SPUS DESPRE ACEST LUCRU !

  1. Docnanu spune

   Subscriu la acest mesaj, da , atat timp cat atelajele stau parcate pe drumuri in ziua can masinele astea vor trece sa curete starile e o bataie de joc pe banii cheltuiti. Asta e metoda actuala in care se curata strazile din oras, pe mijlocul drumului doar.
   In tarile cu apa calda permanent (si chiar rece, ca noi nici de aia nu avem permanent, Apaserv sa traiasca, a se citi sa moara) o zi pe saptamana propietarii trebuie sa-si mute masinile pentru a putea fi curatata strada.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate