FOTO: Ultimele date despre incendiul violent izbucnit aseară, în Roznov (ACTUALIZARE)

0

În articolul publicat ieri, 7 martie informam despre un incendiu violent care a izbucnit la o casă din Roznov. ISU Neamț a transmis cu câteva minute în urmă un comunicat oficial legat de intervenția pompierilor:

Aseară, la ora 21:13, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească din orașul Roznov.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD și pompierii voluntari din cadrul SVSU Roznov cu o autospecială de stingere.
La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la acoperișul unei locuințe și la mai multe anexe gospodărești (construite sub același acoperiș) pe o suprafață de aproximativ 400 mp.
Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 250 mp, anexele gospodărești (bucătărie de vară, magazie, atelier, adăpost pentru animale) pe o suprafață de aproximativ 150 mp cu bunurile materiale  din interiorul acestora (aragaz, combină frigorifică, scule, obiecte de mobilier, materiale textile etc.).
Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircut electric.
Nu au fost victime.

Pe aceeași temă:

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate