FOTO: Râuri de lacrimi curg în urma celor doi copilași plecați la Cer mult prea devreme

0

Curg râuri de lacrimi pentru Sebastian și Izabela-Maria, două suflete curate, nevinovate, care au plecat către cer mult prea devreme, lăsând în urma lor o durere de neimaginat.

O liniște apăsătoare s-a lăsat de câteva zile peste locuitorii comunei Borca. Necazul care a lovit familia celor doi frățiori morți după ce au căzut în apele reci și învolburate ale Bistriței, este simțit în inimile a sute de oameni din zonă.

Astăzi, în loc să răsune glasuri vesele de copii în comună, se aud doar clopotele triste ale bisericii și plânsetul amar al părinților. O imagine tristă, sfâșietoare, pe care niciun părinte nu merită să o vadă, este împotriva legilor firii să îți conduci pruncii pe ultimul drum.

Trecerea la cele veșnice a celor doi copilași a întristat o cumunitate întreagă, lăsând în urmă o durere care nu poate fi exprimată în cuvinte, râuri de lacrimi, flori… multe flori și două sicrie albe pregătite pentru ultimul drum. O imagine mult prea greu de suportat.

Plâng și satele vecine,
Și măicuțele străine.
Plânge cerul și pământul,
Păsărilor le-a stat cântul…

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate