(FOTO) Polițiștii locali, sprijin pentru o femeie în vârstă, depășită de greutățile vieții

0

Luni, 2 noiembrie, politistii locali ai Birouli Ordine Publică – Poliția Locala Piatra-Neamț, s-au autosesizat cu privire la faptul ca o femeie în vârstă, aparent fără locuință, se adăposteste de ceva vreme în apropierea unui magazin de pe Bulevardul Decebal din municipiul Piatra-Neamț.

Astfel, au fost contactați reprezentanții Directiei de Asistența Socială din cadrul Primăriei Piatra-Neamt, iar împreună s-au deplasat la fata locului pentru a identifica femeia și a-i oferi sprijin.

M.C., în vârsta de 78 de ani, din Piatra-Neamț, suferă de multiple afecțiuni pe care nu si le poate trata din cauza veniturilor la limita subzistenței, de care beneficiază, de multe ori fiind nevoită să vândă zarzavat, pentru a putea supravietui. Bătrânica a mărturisit că deși are doi copii și are unde locui, aceasta a fost complet uitată de aceștia din urma, fiind depășită de greutățile vietii. Asistenții sociali au demarat o anchetă și urmează ca, împreună cu lucrătorii Poliției Locale Piatra-Neamț, să se deplaseze la domiciliul femeii, pentru a stabili modalitățile în care aceasta poate fi ajutată să ajungă la medic sau să primească un venit în urma stabilirii gradului de handicap de care suferă.”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Piatra-Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate