(FOTO) Piatra-Neamț: Modul în care se intervine în infrastructura rutieră și pietonală, în atenția polițiștilor locali

1

Supravegherea modului în care se intervine în infrastructura rutieră și pietonală din municipiul Piatra-Neamț, stă în atribuțiile de serviciu ale polițiștilor locali.

Polițiștii locali ai Compartimentului Disciplina în Construcții – Poliția Locală Piatra Neamț s-au autosesizat cu privire la faptul că în ultima perioadă de timp intervențiile asupra carosabilului, realizate de diverse firme furnizoare de utilități, nu au fost duse la bun sfârșit, așa cum prevăd Legea 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii și Regulamentul privind normele de gospodărire, întreținere, curățenie și estetică în municipiul Piatra-Neamț. Este și cazul străzii Privighetorii, care, în urma lucrărilor de înlocuire și reamplasare a conductelor și branșamentelor la rețeaua de gaze naturale, nu a fost adusă, conform normativelor, la starea inițială.”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Piatra-Neamț.

Firma care a realizat săpăturile a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, potrivit articolului 26, al. ”1”, lit. ”e” din Legea 50/1991, iar ca măsură complementară s-a dispus de către Primăria Piatra-Neamț, obținerea unei autorizații de racorduri și branșamente pentru refacerea carosabilului afectat de lucrările de săpătură.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Ionut spune

    Ce bataie de joc este si amenda ,doar 5 mii lei ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate