(FOTO) Piatra-Neamț: Mai mulți cerşetori, amendaţi de poliţiştii locali

0

În data de 08.10.2020, între orele 06.00 – 22.00, la nivelul Birourilor Ordine Publică – Poliția Locală Piatra-Neamț, s-a organizat și desfășurat o acțiune pe linia combaterii și prevenirii cerșetoriei și a faptelor antisociale, pe raza municipiului Piatra-Neamț. Totodată, agenții Poliției Locale Piatra-Neamț au urmărit și modul în care se respectă prevederile Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru combaterea răspândirii COVID – 19.

Au fost depistate și identificate 7 persoane care apelau la mila publicului, sancțiunile aplicate în cazul acestora fiind în valoare de 800 de lei. Cât privește respectarea normelor sanitare, impuse de Legea 55/2020, au fost sancționate cu avertismente, 19 persoane, din cele depistate că nu purtau sau nu purtau corespunzător masca de protecție, în piețe și în spațiile publice aglomerate ori în zonele adiacente unităților de învățământ din municipiul PiatraNeamț.”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Piatra-Neamț.

În total, în urma acțiunii, au fost aplicate 36 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.550 de lei.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate