[FOTO] Piatra-Neamț: Droguri de risc depistate în urma perchezițiilor – Trei tineri conduși la sediul D.I.I.C.O.T

0

Doi tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict și a trei percheziții efectuate de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Neamț și procurorii D.I.I.C.O.T.

La data de 8 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamț, au acționat, pe raza județului Neamț, pentru combaterea traficului de droguri de risc.

A fost constatată o infracțiune în flagrant delict, fiind ridicate, de la două persoane, aproximativ 20 de grame de substanță vegetală cu aspect de cannabis, destinate comercializării.

Ulterior, în dimineața zilei de 9 februarie a.c., polițiștii au efectuat 3 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Piatra Neamț, la trei tineri, doi de 24 de ani și unul de 25 de ani, cercetați pentru trafic și deținere în vederea consumului propriu de droguri de risc.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, 10 grame de substanță vegetală verde-olive, cu aspect de cannabis, 4 dispozitive de mărunțit, 3 telefoane mobile, 50 de țiple din material plastic și un recipient din plastic ce prezentau urme de materie vegetală.

Cei trei au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Neamț, în vederea continuării cercetărilor.

Față de doi dintre ei, procurorul a dispus reținerea, ulterior fiind luată de magistrați măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

În activităţi au fost angrenaţi și polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Sursa/Foto: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate