(FOTO/Piatra-Neamț) Bani mulți, efort minim – cât de inventivi pot fi unii cerșetori

0

Doi tineri au fost depistați că cerșeau, folosind un mod inedit de operare, în centrul municipiului Piatra-Neamț, unul dintre ei prefăcându – se că este orb.

Polițiștii locali ai Biroului Ordine Publică – Poliția Locală Piatra-Neamț au depistat marți, 14 iulie, pe Bulevardul Republicii din Piatra-Neamț, două persoane care cerșeau.

M.D.G. (15 ani), din comuna Urecheni, și A.M.S. (21 ani), din aceeași localitate, sub pretextul că minora este oarbă, și folosind o pancartă, apelau la mila publicului.”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Piatra-Neamț.

Atât tânărul, cât și adolescenta, au fost conduși la sediul Poliției Locale Piatra=Neamț unde, după ce au fost identificați, au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei pentru încălcarea art. 2, pct. 3, din Legea 61/1991 pentru  sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice (”Constituie contravenţie săvârşirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiţii încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracţiuni: apelarea, în mod repetat, la mila publicului, de către o persoană aptă de muncă, precum şi determinarea unei persoane la săvârşirea unor astfel de fapte”).

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate