(FOTO) Peste 30 de pacienți evacuați dintr-un spital, în această dimineață: „[…]era risc de intoxicație dacă incendiul se propaga”

0
Sursa foto: observatornews

Un aparat de aer condiționat a creat o situație tensionată în această dimineață la Spitalul de Boli Cronice din Călinești, județul Argeș. 32 de pacienți au fost evacuați de către cadrele medicale după ce etajul I s-a umplut cu fum, patru dintre aceștia fiind nedeplasabili.

„Sursa fumului ar fi un aparat de aer condiționat. Incendiul nu s-a manifestat cu flacără. Este posibil să se fi topit elemente combustibile de la nivelul acestuia. Până la sosirea pompierilor, medicul de gardă a evacuat de la etajul 1 aproximativ 32 de pacienți. Nu sunt vicitime. Era risc de intoxicație dacă incendiul se propaga și, în funcție de evoluția acestuia, posibil să fi fost ceva grav, dar forțele de intervenție s-au deplasat repede la incendiu și nu sunt probleme”, a declarat la Antena 3 purtător de cuvânt ISU Argeș, Ionuț Tunaru, citat de publicația observatornews.

La fața locului s-au deplasat trei subunități ale ISU Argeș precum și echipaje de prim-ajutor.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate