(FOTO) O viață salvată la timp – Patru pompieri, martorii accidentului din această dimineață (NEAMȚ)

0

În această dimineață la ora 07:18, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în satul Leghin din comuna Pipirig (detalii aici – click). Potrivit informațiilor transmise de autorități, un camion care transporta piatră, condus de un bărbat de 44 de ani, din Borca, ar fi părăsit partea carosabilă, acroșând un gard. În urma evenimentului, șoferul a rămas încarcerat. Dintr-o pură întâmplare, martori la toată scena petrecută au fost patru pompieri ai Gărzii 2 de Intervenție Poiana Teiului, care se îndreptau către locul de muncă. Aceștia au acționat imediat, scoțând șoferul dintre fiarele contorsionate ale camionului și oferindu-i primul ajutor.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Târgu Neamț (o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD) și SAJ (o ambulanță).
Un autotren încărcat cu piatră a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un gard,  iar conducătorul auto a rămas încarcerat.
La accidentul rutier au fost martori patru pompieri de la Garda 2 de Intervenție Poiana Teiului (plt.maj.Bejinariu Vasile, plt. adj. șef Bordeanu Dan, plt. adj. șef  Domnica Virgil și plt.maj. Murariu Vasilece se deplasa spre serviciu. Aceștia nu au stat pe gânduri, au oprit autoturismul în care se aflau și au mers la intervenție.
Din interiorul cabinei autotrenului au scos conducătorul auto, un bărbat de 45 de ani și cu materiale din trusa de prim ajutor (a autoturismului) au acordat victimei primul ajutor.
Victima a fost preluată de echipajul de la SAJ și transportată la CPU Târgu Neamț.
Pompierii ajunși la locul producerii evenimentului au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor.
”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, Irina Popa.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate