FOTO: Mizeria de duminică, în Piatra-Neamț

4

Încă mai există pe unele străduțe din oraș pubele de tip vechi, cel mai probabil din cauza faptului că spațiul unde sunt amplasate (ex: in colțul intersecției sau în mijlocul trotuarului) nu este unul tocmai generos pentru a permite montarea celor noi. Motivul este mai puțin important, ceea ce deranjează însă este lipsa de educație a unor cetățeni din cauza cărora spațiile respective arată așa:

Ținem să precizăm că la nici 15 m de pubelele din imagini se afla amplasate și modelele noi, deci „scuza” cu „n-am avut unde să arunc, nu vedeți că-s pline?”, se încadrează la categoria „de toată jena”.

Mai există oare vreo șansă de a deveni oameni civilizați?

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Harap alb spune

  Prin cartierul meu erau mereu tomberoanele așa, foarte des mizeria era făcută de cei ce căutau prin gunoaie. Scoteau sacii din pubela, scormoneau ce aveau scormonit și ce rămânea lăsau împrăștiat pe jos. Am văzut scena asta de zeci de ori, deci nu-s neapărat locatarii din zona de vina. Dar nici celor care caută prin gunoi nu poți să le ceri ceva, îs cam loviți de viață, nu cred că-i mai interesează curățenia spațiului public. Ar ajuta niste tomberoane mai greu accesibile.

  1. Scarbici spune

   Asa arata si in centrul orasul unde s-au montat noile tipuri de pubele.pe Aleea trandafirilor mereu troneaza gunoaie pe calea de acces dintre pubele.sunt camere de luat vederi montate dar probabil de „jucarie”!!niste amenzi ar invata pe unii ce inseamna a fi civilizat. Doar amenzi! !!nimic altceva nu functioneaza la romani.

 2. Stefan spune

  E mizeria de fiecare zi, nu doar de duminica!

 3. pesimistu spune

  Nu cred.Suntem prea fuduli.Cei mai destepti, cei mai curati, cele mai frumoase femei…Nu mai e loc de civilizatie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate