(FOTO) Material lemnos confiscat de polițiști în NEAMȚ. Autoutilitară fără documente de proveniență și transport

1

La data de 12 martie a.c.,  în jurul orei 20.30, polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Neamț- Biroul Drumuri Naționale și Europene, au depistat pe Drumul Județean 109 B, în localitatea Borca, o autoutilitară, care transporta material lemnos, fără a deține documente de proveniență și de transport.

La data de 13 martie a.c, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de transport cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase , în volum de peste 10 mc , neînsoţite de documente specifice.

De asemenea, polițiștii au dispus indisponibilizarea în vederea confiscării a volumului de 14,33 de metri cubi material lemnos, în valoare de peste 8.300 de lei și a autoutilitarei în cauză.

Sursa/Foto: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Woodpecker spune

    S-a rezolvat si problema taierilor ilegale,astfel.zeci de confisxari zilnice ar trebui sa aiba loc !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate