FOTO: La ora 3 dimineața, inevitabilul s-a produs – Viteza și-a luat din nou tributul…

0
Foto: observatornews

În multe dintre articolele publicate de noi am atras atenția asupra tragediilor produse ca urmare a vitezei excesive. Lipsa de experiență, teribilismul, nevoia de adrenalină, oboseala la volan nu pot duce niciodată la nimic bun. Să circuli pe un drum public din România cu o viteză de peste 180 km la oră este, în cele mai multe cazuri, o cronică a unei morți anunțate. O familie se pregătește acum de înmormântare, una dintre sutele care-și plâng copiii morți în asemenea împrejurări. Nu avem o infrastructură care să permită rularea în siguranță cu o asemenea viteză, oameni buni! Când, oare, vom înțelege că viteza nu iartă?

Un tânăr de numai 22 de ani a murit pe loc noaptea trecută după ce a intrat cu viteză într-un camion care circula din sens opus. A rămas încarcerat iar echipajele ajunse la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul.

Tragedia s-a produs în jurul orei 3 dimineața, în localitatea vasluiană Văleni, pe DN 24. O oră a durat scoaterea trupului neînsuflețit din maldărul fiarelor contorsionate.

Vitezometrul mașinii s-a oprit la 120 km la oră iar anchetatorii au stabilit că tânărul avea o viteză de deplasare de cel puțin 180 km/h în momentul impactului. O viață curmată fără rost…

Condoleanțe familiei!

Acesta este un articol de atenționare. Prețuiți viața, fiți responsabili la volan și nu uitați că circulați pe șoselele din România, șosele care sunt…așa cum sunt.

Mai multe detalii puteti citi AICI.

Sursa: observatornews

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate