[FOTO] Jar căzut, casă în flăcări la Urecheni, Neamț

0

Vineri, 8 mai, în jurul orei 18.40, prin apel la 112, pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință în comuna Urecheni.

Pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț s-au deplasat la locul solicitării cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

La ajungerea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperișului și în interiorul locuinței.

Primii care au ajuns la locul indicat au fost voluntarii din cadrul SVSU Urecheni și voluntarii din cadrul SVSU Păstrăveni cu autospeciala din dotare. Aceștia au intervenit pentru evitarea propagării incendiului la alte locuințe și anexe gospodărești aflate în vecinătate.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul. A ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 120 mp și bunurile materiale din trei încăperi.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind jarul căzut din sistemele de încălzire, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Neamț.

Foto ISU Neamț

Sursa: ZiarTarguNeamt.RO

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate