(FOTO) Jandarmii nemțeni, alături de copii și în vacanță

  • Jandarmii nemțeni au fost alături de copii și în vacanță.

Jandarmii nemţeni au răspuns invitaţiei venite din partea preotului vicar al Parohiei Romano – Catolice „Coborârea Sfântului Duh” din Adjudeni şi au desfăşurat marţi, 9 iulie, o activitate de prevenire, dar şi de promovare a imaginii Jandarmeriei Române pentru aproximativ 600 de copii şi tineri.

Într-un cadru mai puţin formal, copiii au primit de la jandarmi recomandări cu privire la adoptarea unui comportament civic bazat pe respect, prevenirea şi combaterea violenţei, respectarea normelor de conduită în societate precum şi sfaturi utile pentru a petrece o vacanţă în siguranţă.

sursa foto: IJJ Neamț

La finalul activităţii, tinerii au avut ocazia să vadă o parte din mijloacele şi materialele de intervenţie ale jandarmilor, exerciţii demonstrative de autoapărare şi să afle câte ceva din tainele meseriei de jandarm chiar de la colegii noştri care acţionează pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor.

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate