(FOTO) Incendiu la un magazin din Neamț, cauzat de scânteile provenite de la un cablu electric căzut peste peretele construcției

0

Astăzi, la ora 13:49, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la un spațiu comercial situat în comuna Zănești.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Zănești, Punctul de lucru Roznov și Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț.
La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta în interiorul spațiului comercial, la nivelul tavanului și la un perete exterior cu posibilitatea generalizării la întreaga construcție.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars 8 mp din plafonul construcției și 2 mp din peretele exterior
O femeie de 80 ani a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD deoarece a suferit atac de panică.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scânteia provenită de la un cablu electric căzut peste peretele construcției.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate