(FOTO) Incendiu generalizat în NEAMȚ- Patru ore a durat intervenția pompierilor

0

În data de 18.04.2021, prin apel la 112, în jurul orei 14:50, pompierii au fost înștiințati despre producerea unui incendiu la o locuință din comuna Tupilați.


Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit patru echipaje de pompieri cu trei autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului Roman și o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Piatra Neamț,  un echipaj cu o autospecială de stingere din cadrul SVSU Războieni și voluntari din cadrul SVSU Tupilați.
Incendiul se manifesta cu flacără deschisă generalizat la nivelul acoperișului cu posibilitatea propagării la întreaga locuință și la o altă locuință aflată în vecinătate.
Intervenția a fost una de durată (patru ore) din cauza materialelor combustibile depozitate în podul locuinței (obiecte de mobilier, obiecte de îmbrăcăminte,  covoare,  aparate electrocasnice etc).


Forțele de intervenție au evacuat din interiorul locuinței bunuri materiale.
Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite.
Au ars acoperișul locuinței (construit din astereală lemn cu învelitoare din tablă) pe o suprafață de aproximativ 380 mp și bunurile materiale depozitate în podul locuinței.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind coșul de fum deteriorat.
Nu au fost victime
, a transmis Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Foto: ISU Neamț
Foto: ISU Neamț
telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate