[FOTO] Incendiu de proporții la o gospodărie din Neamț

0

În această dimineață, în jurul orei 10.00, s-a produs un incendiu la o locuință și anexele gospodărești în localitatea Rediu.

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț, cu două autospeciale de stingere, în sprijin fiind solicitați și membrii SVSU Roznov și Cândești cu autospecialele de stingere din dotare.

La incendiu s-au mai deplasat două echipaje de pompieri militari cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț.

Nu au fost victime.

Potrivit ISU Neamț, ca urmare a producerii incendiului, au ars locuința și anexele gospodărești, pe o suprafață de cca. 300 metri pătrați și 70 metri cubi lemn de foc depozitat lângă casă. Pe timpul intervenției au fost evacuate, din anexe, trei butelii de aragaz.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,mijloc de încălzire locală supraîncălzit ori nesupravegheat(afumătoare)”.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate