FOTO: Dispărută din Piatra-Neamț – Ați văzut-o?

0

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei ai Poliției municipiului Piatra Neamț caută o minoră de 15 ani, care a părăsit voluntar Complexul de Servicii ”Elena Doamna” din Piatra Neamț și nu a mai revenit.

La data de 25 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că minora LUCACI BIANCA MARIA, de 15 ani, a părăsit voluntar Complexul de Servicii ”Elena Doamna” din Piatra Neamț, unde aceasta era instituţionalizată și nu a revenit.

Semnalmente: înălţime – 1,60 m, greutate – 58 de kilograme, constituție atletică, ochi albaștri, păr blond.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu un hanorac gri, pantaloni negri, fiind încălțată cu adidași alb cu roz.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și în localitățile limitrofe în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate