(FOTO) Cort amplasat lângă policlinica spitalului din Piatra-Neamț

0

La policlinica spitalului din Piatra-Neamț, în încercarea de a veni în sprijinul cetățenilor, dar și din cauza condițiilor meteorologice care nu vor mai fi favorabile, s-a luat o măsură în plus în ceea ce privește locul de așteptare pentru consultații.

Începând din această dimineaţă, cu sprijinul I. S. U. PIATRA NEAMȚ si al domnului manager DR.VERZEA DAN – SILVIU, precum si doamna doctor director medical UNGUREANU ANA MARIA, a fost amplasat un cort în vecinătatea căii principale de acces a Ambulatoriului Integrat de Specialitate. Aici se va staționa în caz de vreme nefavorabilă, până la întrarea pentru triaj propriu-zisă și accesul către cabinetul unde aveți programarea. Trierea pacienţilor se va face în regim continuu de către medicii şi asistenţii medicali, astfel încât staționarea în cort să nu fie prelungită. Cortul este prevăzut cu bănci, lumină și căldură. Revenim cu rugămintea să respectați ora de programare pentru a nu aglomera nici cortul și cu atât mai puțin holurile de asteptare din fața cabinetelor.Vă mulțumim pentru înțelegere!”, este mesajul transmis de policlinica spitalului din Piatra-Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate