(FOTO) Casă mistuită de flăcări în Piatra- Neamț. Plt. adj. Dragoș Buțurcă, la datorie chiar și în timpul liber

5

Prin apel la 112, în jurul orei 08:23, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din municipiul Piatra-Neamț.
La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț.
Incendiul se manifesta generalizat la o casă situată pe strada Tudor Vladimirescu.
Pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Din interiorul locuinței a fost scoasă o butelie.
Nu au fost victime.
Scurtcircuitul electric (siguranțe fuzibile improvizate) a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Plt. adj. Buțurcă Dragoș se afla în apropierea locului unde se manifesta incendiul și cum a considerat că este ceva absolut firesc, a mers să vadă despre ce este vorba și cum poate fi de folos. Ajuns la locul evenimentului, fără să ezite, a verificat dacă sunt persoane rămase în interiorul locuinței și a evaluat repede situația până la sosirea forțelor de intervenție alături de care a participat în vederea localizării și lichiării incendiului. Colegul nostru se afla în timpul liber, îndreptându-se spre locuința proprie după ce și-a lăsat copilul la grădiniță.”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, Irina Popa.

Felicitări pentru intervenția rapidă!

5 Comentarii
 1. Coleg cu Fireman spune

  Fireman,dupa comentariu se vede ca esti un pompier fara scoala militara,aterizat in curtea Isu cu un Bac luat cu niște extramalai. Nerealizările din viața ta, nu trebuie să te facă să spui lucruri rele despre oameni care cred si au ales această meserie dedicandu -se acesteia si in timpul liber. Ei nu au ajuns din greșeală pompieri așa ca tine.Tu esti mic pe lângă cei doi….. sa vorbești urat de Buturca Catalin care si a dat tot sufletul pt aceasta meserie timp de 20 pana s a imbolnavit, chiar esti un misel! Stim cu toții cine ești,apropo.

 2. Fanica spune

  Ce lume răutăcioasă daca faci bine li se pare a lauda ,daca esti nepăsător iarăși nu e bin.Niciodată nu poți multumi lumea asta in care trăim.

 3. Fireman spune

  Hmmm, este genetic în neamul Buțurcilor autolauda și mândria de sine. Cătălin, tânărul pensionar cu vertij făcea la fel, acum Dragoș îi calcă pe urme.
  Cum e ca numai un singur om „aflat în timpul liber” sa primească laude, iar echipajul nu?
  Cum se face că dl. Buțurcă se afla în permanență în astfel de locuri unde se produc incendii?
  Băi Dodo, lauda de sine nu miroase a bine – să nu uiți ! 😉

 4. Yuki spune

  Vrăjeală ieftină,în presă îl lauda și la serviciu ii dau la picioare……

  1. Alin spune

   Un om cu adevarat peofesionist il cunosc personal și este unul dintre cei mai devotați pompieri din tara si nu se afla la prima isprava !bravo Dodo!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate