UPDATE/FOTO: Bărbatul din Neamț, dispărut de câteva zile, a fost găsit

0
Foto: IPJ Neamț

La data de 27 noiembrie a.c., în baza investigațiilor desfășurate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat bărbatul în vârstă de 55 ani, din Hangu, dispărut la data de 22 noiembrie 2021.

Din primele verificări a reieșit că, pe perioada dispariției, acesta s-a aflat în municipiul Piatra Neamț și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliției Rurală Bicaz continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitului ANDONESCU VASILE, de 55 ani, dispărut la data de 22 noiembrie 2021.

La data de 26 noiembrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați de către un bărbat, de 53 de ani, din Hangu, cu privire la faptul că, la data de 22 noiembrie 2021, fratele său ANDONESCU VASILE, în vârstă de 55 de ani, din Hangu, a părăsit în mod domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.60 -1.69 m, greutate – 60-69 de kilograme, păr grizonat, tuns scurt, ochi albaștri.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu un pulover albastru, geacă tip camuflaj, pantaloni gri, fiind încălțat cu cizme din cauciuc, iar pe cap purta o căciulă neagră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Hangu, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de acesta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate