[FOTO/ACTUALIZARE] Date despre incendiul din curtea spitalului de Psihiatrie (Oficial ISU Neamț)

0

În articolul precedent informam despre un incendiu produs în curtea Spitalului de Psihiatrie din Roman. Potrivit ISU Neamț, cauza de producere a constituit-o scurtcircuitul electric.

În această dimineață, la ora 06:12, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o baracă amplasată în curtea Spitalului de Psihiatrie din municipiul Roman.


La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de pompieri Roman (două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD).
La sosirea pompierilor incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul unei barăci cu structură metalică și panouri de tip sandwich, fără posibilitatea propagării la alte clădiri. Containerul aparține unei societăți comerciale ce execută lucrări de construcții la Spitalul de Psihiatrie din municipiul Roman.
Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars un birou, un  sistem PC, o imprimantă și documente.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric.
Nu au fost victime.

ISU Neamț

Pe aceeași temă:

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate