[FOTO] Activități sportiv-recreative școlare în Pângărați

0

Pe 27 septembrie a fost Ziua Europeana a Sportului Școlar. Cu acest prilej, la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Pângărați, s-au organizat întreceri sportive interșcolare. Competitorii au fost elevii claselor 5-8 ai școlilor din Stejaru, Oanțu și Pângărați, sub îndrumarea domnului profesor Bancu Cezar și a doamnei profesor Ghenta Lavinia. Disciplinele sportive la care s-au întrecut copiii participanți au fost: fotbal, handbal, alergare de viteză pe distanța de 60 metri, alergare de rezistență, aruncarea mingii de oină, șah. Competiția a avut loc pe terenurile de sport ale Școlii Gimnaziale „Nicolae Iorga” din Stejaru.

Prin acest gen de activități, urmărim promovarea în rândul copiilor noștri a ideii de sportivitate, de fair play, de socializare. Ne dorim ca prin mișcare și sport, acești copii să se dezvolte armonios și să înțeleagă că un prim pas pentru o viață sănătoasă, este mișcarea în aer liber. Aș vrea să menționez sprijinul de care beneficiem din partea conducerii, în special al doamnei director Carmen Muraru care, ca întotdeauna, s-a implicat direct în organizarea acestei activități. Este o imensă recompensă pentru noi să vedem bucuria și încântarea copiilor, în momentul participării lor la aceste activități. ” ne-a declarat domnul profesor Bancu Cezar.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate