[FOTO] Activități sportiv-recreative școlare în Pângărați

0

Pe 27 septembrie a fost Ziua Europeana a Sportului Școlar. Cu acest prilej, la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Pângărați, s-au organizat întreceri sportive interșcolare. Competitorii au fost elevii claselor 5-8 ai școlilor din Stejaru, Oanțu și Pângărați, sub îndrumarea domnului profesor Bancu Cezar și a doamnei profesor Ghenta Lavinia. Disciplinele sportive la care s-au întrecut copiii participanți au fost: fotbal, handbal, alergare de viteză pe distanța de 60 metri, alergare de rezistență, aruncarea mingii de oină, șah. Competiția a avut loc pe terenurile de sport ale Școlii Gimnaziale „Nicolae Iorga” din Stejaru.

Prin acest gen de activități, urmărim promovarea în rândul copiilor noștri a ideii de sportivitate, de fair play, de socializare. Ne dorim ca prin mișcare și sport, acești copii să se dezvolte armonios și să înțeleagă că un prim pas pentru o viață sănătoasă, este mișcarea în aer liber. Aș vrea să menționez sprijinul de care beneficiem din partea conducerii, în special al doamnei director Carmen Muraru care, ca întotdeauna, s-a implicat direct în organizarea acestei activități. Este o imensă recompensă pentru noi să vedem bucuria și încântarea copiilor, în momentul participării lor la aceste activități. ” ne-a declarat domnul profesor Bancu Cezar.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate