FOTO: Activitate preventiv-educativă desfășurată de polițiștii nemțeni

0

La data de 23 februarie a.c., polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității alături de cei ai Poliției orașului Roznov din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, în colaborare cu specialiști din cadrul Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane și Agenției Naționale Antidrog, au desfășurat o activitate preventivă la liceul „Gheorghe Ruset Roznovanu” din orașul Roznov.

Cu prilejul acestei activități, poliţiştii le-au prezentat elevilor materiale preventive având ca temă prevenirea furturilor, siguranța bunurilor personale, prevenirea infracţiunilor în mediul online, dar şi prevenirea victimizării prin accidente rutiere.

Siguranţa elevilor în drumul lor spre şcoală şi spre casă, modalitatea de a se comporta în unitatea de învăţământ, dar şi evitarea stărilor conflictuale sunt unele dintre temele dezbătute de polițiști.

Fiind prezenți în mijlocul elevilor, polițiștii le-au oferit sfaturi pentru evitarea anturajelor ce prezintă un risc ridicat de infracționalitate.

Reamintim tuturor că siguranţa copiilor este răspunderea noastră, a tuturor, părinţi, bunici sau reprezentanți ai instituţiilor abilitate să prevină delicvenţa juvenilă şi să combată orice situaţie ce ar putea contribui la victimizarea minorilor.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate