FOTO: Acțiuni ale polițiștilor nemțeni – Amenzi de peste 8.000 de lei în doar patru ore

2

La data de 21 noiembrie a.c., în intervalul orar 08.00- 12.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman alături de cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au acționat, pe raza municipiului Roman, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite, a infracționalității stradale și creșterea gradului de disciplină rutieră.

De asemenea, acțiunile desfășurate de polițiști au vizat verificarea modului de respectare a măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În cadrul acţiunii au fost angrenaţi peste 20 de poliţişti, care au efectuat verificări și controale de specialitate la 15 obiective economice și au legitimat peste 70 de persoane.

Pentru neregulile constatate pe parcursul acțiunii, au fost aplicate 17 sancţiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și 4 pentru nerespectarea Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, 7 sancțiuni au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și alte 3 conform OUG 28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste 8.000 de lei. 

În acțiune au fost angrenați și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
 1. dr.R.I.Candea spune

  Cu o floare nu se face primavara !!! Am controlat (si amendat) timp de patru ore si promitem sa repetam actiunea….PESTE PATRU LUNI . Care e optiunea ta stimate cititor ???????

  1. Dan popa spune

   Voua nu va e rusine? Controlati chipurile aspecte comerciale sau rutiere, dar scopul vostru e sa vedeti care nu au certificat covid.
   Rușine bă!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate