FOTO ACTE – Un cetățean din Neamț s-a declarat SUVERAN, și-a făcut buletin de suveran și a anunțat autoritățile

11

Un cetățean din județul Neamț și-a declarat independența, și-a făcut buletin de SUVERAN și a trimis înștiințare autorităților atenționându-le că dacă nu-i răspund în 30 de zile va considera că au acceptat tacit suveranitatea sa.

Acum autoritățile care au fost înștiințate că omul este suveran ar trebui să-i răspundă în 30 de zile și să-i recunoască sau nu drepturile, dar totuși, în logica suveranității, autoritățile locale nu au cum să recunoască sau nu drepturile decât cetățenilor români și nesuverani. Dacă nu ești cetățean român nu prea poți să ceri drepturile la autoritățile locale ci a celor care se ocupă de relații diplomatice cu alte entități statale sau de orice natură care nu aparțin de statul român. Complicată situație…

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
11 Comentarii
 1. darius spune

  Numai dati exemple negative de tot felul, oamenii se trezesc, va este frica sa nu urmeze si altii exemplul lui.
  Intrucat ,noi suntem 3% materie si 97 % energie, suntem in trazint pe Pamant iar dorinta creatorului a fost de a alege acest spatiu sfant numit Terra pentru iluminare si intelepciune spirituala.
  De cand minoritatea bate majoritatea, explicati-mi?
  Legile sunt bazate întotdeauna pe știință, realitate și adevăr, sunt inalienabile, sunt imuabile și sunt universal valabile.
  Oamenii nu dețin capacitatea de a face legi.
  Există unii oameni imaturi cu dezechilibre mentale, precum dorința de a domina alți oameni, care se deghizează în „guvern” și care numesc „legi” absurditățile și mâzgăliturile ce emană din gurile și din stilourile lor la care trebuie să te supui.
  Iar aceasta societate este axata pe taxare,impozitare si supunere, exemplul este in prezent facturile colosale la gaz si energie elecrica ,oameni sunt disperati ,atunci care este logica dumneavoastra? Prezentati o societate perfecta, insa realitatea este alta, oamenii ingheata in casa la propriu, sunt indatorati peste cap,numai spun ca nu au bani de tratamente si nu au ce pune pe masa la copii lor.

 2. EG spune

  Povestea asta imi aminteste de cea a unui domn Adrian Ursache, nascut in 1974 in Campulung Moldovenesc, care a emigrat in anii ’90 in RFG. Domnul a avut pana acum o viata de roman de aventuri, cautati date despre el pe net. Convergenta cu articolul la care ne dam cu parerea e ca domnul Ursache s-a declarat persoana suverana, iar pe proprietatea lui (casa si teren adiacent) + cea invecinata (apartinand de fapt socrilor lui) a proclamat Statul Suveran „Ur”. Pe teritoriul lui nu recunostea legile, drepturile si obligatiile statului numit RFG. Chestia a fost ca el avea de platit o datorie de 150 000€, dar nu o platea. I-au fost trimisi portareii (si politia) la poarta, el impreuna cu rude simpatizanti au reusit sa respinga „atacul”. A doua zi au venit doua unitati de politie (200 de oameni) si o trupa speciala de comando, care au intrat pe teritoriul Statului Suveran „Ur”. Ursache a deschis focul cu un revolver, a impuscat in fata un politist, dar glontul a ricosat din viziera si l-a ranit pe acesta din urma la gat. Ursache a fost la randul sau impuscat si ranit la mana dreapta. A fost arestat si judecat, fiind condamnat la 7 ani de inchisoare pentru tentativa de omor, port si detinere ilegala de arma, refuz de a urma indicatiile portareilor, etc.
  In RFG exista o miscare a unor persoane care se declara „cetateni ai celui de-al II-lea Imperiu” (Reichsbürger), nerecunoscand autoritatea Statului Federal. Chestia e ca toti refuza sa plateasca darile catre stat, dar niciunul nu refuza drepturile ce i se acorda implicit. Se folosesc de strazi, spitale, scoli, servicii statale. Sunt de parere ca orice persoana se poate declara ce vrea el/ea, dar atunci sa plateasca de cate ori se va folosi de facilitatile statului pe teritoriul caruia traiesc: mergi pe strada – taxa de drum, pe kilometru; dai copiii la scoala – platesti scolarizarea; apa/canal/curent/gaz platesti nu doar cat arata contoarul, ci si transportul lor pana la proprietaea ta; in caz de boala – platesti singur cheltuielile. Daca punem toate astea la socoteala, probabil ca cetateanul respectiv s-ar gandi de doua ori. Pentru ca multi dintre noi nu reusim de fapt sa platim prin impozite ceea ce ni se acorda la comun, de catre stat.

  1. Roban gavril spune

   Vreau sa vorbesc si eu cu suveranul pentru câteva idei n-ar fi rau

 3. jurnalistgnspress spune

  Foarte bine a procedat, omul este creatia lui Dumnezeu.Statul fura identitatea si in baza unui consimtamant viciat ii intocmeste acte si creeaza o persoana fizica fictiva care nu este omul ci plasticul creat de ei. Se cunoaste deja acest lucru la nivel mondial

 4. marcel spune

  Da este Smecher s-a descurcat si poate sa-si ceara drepturii ca suntem noi …….( plecati deacasa el a stiut sa-si faca cea ce stie sa se infiltreze cu americani si cu Bilgait sa bage cipuri si sa ne cumpere sa fim sclavi satanei … dar noi suntem plecati de acasa cu Duhul si vin Straini sa ne cumpere si sa ne si vanda tot odata ei sunt destepti nu noi flamanzi si vai de noi …. dar ne dam destepti fundului ..) , Lasati garda de smecherii ca nu tine fraerilor nu realizati intrarea Satanei in tara noastra 😉
  – Gramatical am scris bine sau rau ca e 4 dimineata si sunt obosit dar veti intelege acest context ca sunteti asa cum suntetii asta e cartea noastra de vizita si nereprezinta sa vina sindicatele care incaseaza si sa stopeze aceste fenomene satanice unde sunt bani vostri de la sinticate la bilgheit ?????? mutilor vorbiti nu dormiti haaa asta e marcel

 5. dracu gol spune

  În primul rând, individul avea posibilitatea să ceară, în mod legal, o retragere a cetățeniei române. Paul Goma a fost la un moment dat cetățean apatrid, dar prin refuzarea cetățeniei franceze. Deși părăsise România socialistă, autoritățile românești l-au considerat cetățean român.
  În al doilea rând, ar fi fost necesară o așezare a textului în pagină și o corectare gramaticală.
  În al treilea rând, dacă nu s-a prezentat autorităților cu identitatea anterioară declarației, demersul său nici nu poate fi înregistrat.
  În al patrulea rând, individul se poate retrage într-o mănăstire unde va primi un nume de călugăr și unde poate să beneficieze de toată libertatea pe care și-o dorește. Mănăstirile au apărut pentru cetățenii care doreau să fugă de lume și de organizarea socială statală. Singura problemă este că va avea ca stăpâni un stareț și un episcop, poate mai al dracului decât autoritățile. De ăștia doi nu va scăpa până la moarte, iar dacă nu va face ascultare va muri și „nemântuit”.
  Așa că, mai bine rămâne cu cetățenia română și se retrage într-un loc unde nu are nevoie de permis de conducere, de contracte bancare sau alte contracte sociale. Acolo poate să-și spună și Iisus Hristos, că nu-l mai deranjează nimeni. Poate să renunțe și la bani, folosind trocul. Singura problemă este să-și găsească un binefăcător care să-i cedeze o suprafață de teren pe care să-și construiască un adăpost care nu necesită autorizație de construcție. Simplu și fără dureri de cap inutile. Succes lui Darius, în limita variantelor propuse!

 6. Bojhftu spune

  E copiat de la tâmpiții de americani

  1. er spune

   Pai la tampitii de americani au in lege dreptul de autodeterminare care este egal cu suveranitatea la noi. Trăiesc in comunități unde nici poliția nu intra și sunt total independenți de statul stat sau statul paralel. Cei mai cunoscuți sunt comunitățile Amish. Ca și complectare, își produc totul singuri și nu cer nici un fel de beneficii, deasemenea nu plătesc nici un fel de taxe. Drept este ca noi plătim impozite pe ceva care se vrea a fi proprietatea noastră la care oricum am plătit impozit odată la banii folosiți la cumpărare.

 7. mickey999 spune

  Daca il concepe si mai bine ar trebui luat in considerație.

  Mi-a plăcut aia cu „toate acțiunile la lungimea brațului (Black’s Law dictionary) …. Insa a dat cu bîta in balta la final cînd se declara propriul sau ALBITRU 🙂 🙂 🙂 🙂

 8. Gigi Corleone spune

  A innebunit lupul.. dacic..

 9. Dragoș spune

  Asta e din categoria, „Mare e Gradina Domnului”.

  O fi el in capul lui, dac liber, dar fara un permis de conducere recunoscut de Statul Roman, nici in cele mai umede vise ale lui, nu va putea conduce nici macar o Dacie 1310, care nici ea nu e libera, este proprietatea cuiva, in legalitate si fara sa faca o vizita de vreo 1-2 ani la o „facultate” cu profil de reeducare de prin imprejurimi …. Bacau, Iasi, etc.

  Ii dorim succes dacului liber in lupta cu Statul Roman si cu Statul Paralel.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate