(FOTO) Accident în giratoriul de la Căprioara

2

În acestă după-amiază, în jurul orei 17.00, s-a produs un accident rutier în sensul giratoriu de la Pod Căprioara, în Piatra-Neamț.

Din păcate, pe fondul neacordării de prioritate au loc astfel de evenimente în trafic care, pe lângă daunele materiale, se pot solda și cu victime.

FOTO: CITITOR

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. gigi spune

    Oameni buni, chiar credeti ca promisiunile unor politicieni de cvartal au vreo valoare? nimic nu se face in tara asta daca nu se plateste spaga sau nu se cumpara voturi…pana nu se schimba natural generatiile, nu se va face nimic bun in tara asta…peste 50 ani s-ar putea sa fie prea tarziu…clasa muncitoare a lui Ceausescu a votat pentru viitorul copiilor…sloganul anilor 90…

  2. Dumi J. spune

    Cel mai mic sens giratoriu pe care l-am vazut vreodată. Clar ar trebui un proiect nou pentru o centura ocolitoare. Un proiect care sa fie și aplicat, nu ca și proiectul cu scările pe Pietricica, pistele de biciclete(puteți continua cu exemple).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate