FOTO/ A fost aleasă noua echipă de conducere a tinerilor social- democrați din Neamț

0

Tinerii social-democrați din Neamț și-au ales noua echipă de conducere.

Conferința județeană de alegeri s-a desfășurat joi, 20 octombrie. Au participat peste 100 de tineri din tot județul, iar Lucian MANOLE a fost ales președintele TSD Neamț.

La eveniment au participat și Daniel Harpa- președinte interimar al PSD Neamț, Florin Gavril- consilier de stat în aparatul de lucru al vicepremierului Sorin Grindeanu și presedinte TSD Botoșani, deputatul Oana Bulai – președinte PSD Roman, Florentina Luca-Moise – președinte PSD Piatra Neamț, Neculai Puscașu – președinte OPSD Neamț, secretarul de stat Bogdan Dumea, consilierul parlamentar Tiberiu Manole, consilieri județeni și numeroși primari de comune nemțene.

Vă mulțumesc pentru votul acordat, dar să știți că de fapt v-ați votat pe voi toți. Pentru că scopul meu e să fim o echipă. O mare familie, cu tineri implicați, care să pună umărul și la treabă, și la distracție. Pentru că vom avea parte de ambele în perioada următoare!

Eu, personal, îmi doresc să trăiesc într-o societate în care se vorbește mai puțin și se mai acționează mai mult. Poate că mi-e mai ușor să acționez decât să vorbesc.

Am convingerea că împreună putem face lucrurile să meargă mai bine, putem oferi tinerilor din județ noi oportunități de devoltare. Mai ales că avem susținere necondiționată din partea conducerii PSD Neamț, dar și a conducerii TSD România (…)

Vă îndemn să veniți cu idei, cu propuneri, să îmi spuneți toate problemele cu care vă confruntați, ca să încercăm să le rezolvăm împreună.

După cum v-am mai spus, dacă suntem uniți, TSD Neamț va fi o forță!, a spus Lucian Manole după alegerea lui în funcția de președinte al organizației de tineret.

De asemenea, a fost constituit și Biroul Executiv de conducere al TSD Neamț. Vicepreședinții organizației de tineret sunt Alexandru Topor, Diana Mercaş, Alex Adumitresei, Vlad Radauceanu, Ionut Birliba, Ciprian Boros, Ștefăniță Coșofreț si Luca Tonea.

Lucian Manole și Daniel Harpa

M-am revăzut cu peste 100 de tineri social- democrați din județul nostru, cu toții plini de energie, idei și dorință de implicare. L-au ales pe Lucian Manole să îi reprezinte în calitate de președinte al TSD Neamț și sunt optimist că noua echipă de conducere va ridica organizația județeană la următorul nivel.

TSD Neamț, să fiți o echipă unită, determinată să transforme imposibilul în posibil și proiectele în fapte!

Eu am încredere în voi și vă susțin necondiționat!”, a transmis Daniel Harpa, președinte interimar al PSD Neamț.

Noul președinte ales al TSD Neamț, Lucian Manole are 26 de ani, a absolvit Facultatea de Inginerie Mecanică din Brasov și a urmat mai apoi studii de master la SNSPA, Antreprenoriat și Management Strategic.

Lucian Manole este și consilier local, la Târgu-Neamț.

Andreea Trăsnea

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate