FOTO: A dispărut în această dimineață din Piatra-Neamț. Ați văzut-o?

0

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale în colaborare cu cei ai Poliției municipiului Piatra Neamț caută o minoră care a părăsit voluntar Complexul de Servicii ”Elena Doamna” din Piatra Neamț și nu a mai revenit.

Astăzi, 28 octombrie, în jurul orei 07.00, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost sesizați de către reprezentații Complexului de Servicii ,,Elena Doamna” din Piatra Neamţ despre faptul că minora IACOMI NARCISA ELENA, în vârstă de 17 ani, a părăsit în mod voluntar centrul în cursul aceleiași zile, în jurul orei 06.00 şi nu a mai revenit până  în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1,60 m, greutate – 50 de kilograme, păr blond.

La momentul dispariției, minora era îmbrăcată cu un tricou și colanți de culoare închisă.

Polițiștii au efectuat verificări în municipiului Piatra Neamț și pe raza localităților limitrofe, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Sursa: IPJ Neamț

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate