„Fotbal pentru o viaţă mai bună”, cu Florin Axinia și Radu Lefter

0

Echipa de ligă secundă Futsal Ceahlăul, antrenată de Gabi Bucur, a disputat sâmbătă, 1 octombrie, primul meci pe teren propriu din acest sezon. Pietrenii au jucat împotriva formație Blue Angel Cristian Brașov, pregătită de Ionuţ Pârvu, fost fotbalist al Stelei. Meciul s-a desfăşurat în Sala Polivalentă II, partida contând pentru etapa a doua a campionatului.
Meciul a fost dominat de echipa pietreană, care a şi câştigat cu scorul de 9 la 3.
Marcatorii pietreni au fost: Ichim, Apostoae şi Miron câte un gol, iar Doroftei, Grigoriţă şi Mocanu câte 2 goluri.
În pauza meciului, 12 copii provenind din familii cu venituri reduse din Piatra-Neamț au juca fotbal cu fostele glorii ale echipei FC Ceahlăul, portarul Radu Lefter și atacantul Florin Axinia.
Denumită „Fotbal pentru o viaţă mai bună”, acțiunea a fost inițiată de FRF și organizată cu sprijinul autorităților județene și locale și a celor de la Izotec Group . La final, micuții fotbaliști au primit mingi și dulciuri.
„Fotbal pentru o viaţă mai bună”, fotbal pentru a avea continuitate în acest oraș, unde a cam dispărut bucuria fotbalului. Sperăm ca aceste gesturi făcute de oameni interesați și iubitori de fotbal să reînvie și spiritul fotbalistic nemțean.” a declarat Radu Lefter, fost portar la FC Ceahlăul.
În următorul meci, Futsal Ceahlăul va avea de înfruntat echipa Informatica 2 Timișoara.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate