A fost elaborat un nou proiect al Codului fiscal

1

Conform noului proiect al Codului Fiscal persoanele fizice care deţin clădiri cu o altă destinaţie decât cea de locuinţă vor plăti un impozit reprezentând până la 2% din valoarea impozabilă, iar impozitul pe maşini va fi majorat semnificativ, de două ori şi jumătate în cazul autoturismelor cu motorizări de până la 1.600 centimetri cubi, pentru motoare mai mari impozitul urmând însă să scadă, au declarat surse oficiale pentru Mediafax.
Proiectul mai prevede o creştere a impozitului de la 18 lei la 30 lei/200 cmc pentru maşinile cu o capacitate cilindrică cuprinsă între 1.601 cmc şi 2.000 cmc inclusiv. Pentru autoturisme cu o capacitate cilindrică între 2.001 cmc şi 2.600 cmc inclusiv, impozitul va scădea însă, de la 72 lei la 60 lei/200 cmc, scăderea continuând şi pentru maşini cu motoare mai mari.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Un taran spune

    Asta-i culmea ! Cat de idioti pot fi cei care au elaborat acest proiect, daca la cei cu limuzine de zeci si sute de mii de euro le scad taxele iar la cei cu masini mici si mai putin nepoluante le cresc ??? In ce tara traim ??? Sau mai bine cine dracu’ ne conduce ???

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate