Fost concurent la „Vocea României Junior”, nemțeanul Stephen Ionuț Moisă are nevoie de un vot la show-ul online „MAGIC IN 5”

1

Tânărul interpret Stephen Ionuț Moisă din Piatra-Neamț este concurent în cadrul concursului MAGIC IN 5, PRIMUL TALENT SHOW DIN ROMÂNIA CARE SE DESFĂȘOARĂ ÎN ONLINE

Stephen Ionuț Moisă (STEVEN cum îi spun părinții) s-a născut la 21 iunie 2004, în Dublin (Irlanda) și de mic a fost atras de muzică.

La întoarcerea în tara am hotărât să îl înscriem la un club de creație, respectiv „Viva Alegria”,  sub îndrumarea d-nei prof. Alina Apetrii, unde a început să ia lectii de canto.”, spun părinții, Alina și Ionuț Moisă.

A participat la nenumărate concursuri unde a obținut premii importante.

Unele dintre cele mai importante premii au fost obținute la festivalurile Mamaia Copiilor (2011) și Mărul De Aur (2016).

Steven a cochetat și cu teatrul, având ca prof. pe dna. Smaranda Astanei. S-a făcut remarcat în spectacolele Micul Prinț, Hansel și Gretel, Scufița Roție .

În anul 2018 a participat la „Vocea României Junior”, unde a ajuns până în blinduri. Aici a avut-o ca prof. pe dna. Roxana Apreutesei.

Stephen este pasionat și de dansuri. Participă la cursurile desfășurate la Clubul de Dans Sportiv „Lia Art”, sub  îndrumarea dnei. prof. Laura Lesovschi. Și aici s-a dovedit extrem de talentat, obținând premii la diverse concursuri.

În prezent este concurent în cadrul show-ului MAGIC IN 5, în trupa lui VANOTEK.

MAGIC IN 5 este primul talent show din România care se desfășoară în online! MAGIC IN 5 înseamnă creație, voce, talent, determinare, muncă și implicare, adică un show de divertisment cu caracter educativ.

Stephen Ionuț Moisă , credit foto:  Dual Art Media

Detalii despre concurs găsiți pe www.magicin5.com SAU pe pagina de Facebook Moisa Stephen Ionut

Alături de Stephen Moisă din Piatra-Neamț, finaliști mai sunt Maria Andraș din Sfântu Gheorghe (în echipa Adda) și Denis Ianc din București (în echipa Alex Velea).

Liderii de echipă și finaliștii petrec cinci zile la Borșa( jud. Maramureș ) unde o cabană a fost transformată în studiouri muzicale, în care fiecare lider compune o piesă pentru concurentul lui.
„Magic In 5” este singurul show creator de identitate muzicală, de unde, în doar 5 zile, câștigătorul pleacă artist complet: cu piesă proprie și videoclip, plus un premiu de 5000 euro și un contract cu Cat Music.

Joi, 13 februarie, are loc filmarea celor trei videoclipuri la cele 3 piese ale fiecărui finalist.

Vineri, 14 februarie se face montajul videoclipurilor și lansarea acestora îîn mediul ON LINE pe canalele show-ului MAGIC IN 5.

TOT VINERI, 14 FEBRUARIE, SE VA PUTEA VOTA ONLINE, ÎNCEPÂND CU ORA 18:00, PE PAGINA DE FACEBOOK MAGIC IN 5

Așadar, nemțeni, să fim alături, cu un VOT, de Stephen Ionuț Moisă !

1 Comentariu
  1. BAROI LAURA spune

    Foarte frumos videoclipuri. Merita like pe Youtube #InThisLove#Magicin5#FallowTheCat

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate