Forțe tinere întregesc echipa Inspectoratului de Poliție Județean Neamț

1

Ieri, 31 iulie, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț s-au prezentat noii colegi repartizați, în urma absolvirii cursurilor unităților de învățământ ale Ministerului de Afaceri Interne.
Echipa polițiștilor nemțeni s-a întregit cu 3 ofițeri și 9 agenți de poliție, pregătiți să aplice practic cunoștințele dobândite de-a lungul anilor școlari.
Cei nouă agenți de poliție au fost repartizați pentru a-și desfășura activitatea la Secțiile de Poliție Rurală Borlești și Ștefan cel Mare și la Posturile de Poliție Bălțătești, Bodești, Borca, Bozieni, Dragomirești, Oniceni și Săvinești.

Ofițerii de poliție au fost încadrați la Serviciul de Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției mun. Roman și Secția de Poliție Rurală Bicaz.
Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Neamț a adresat felicitări absolvenților pentru rezultatele obținute la examene și le-a urat acestora SUCCES ÎN CARIERĂ.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Clement Negurita spune

    Bine ar fi sa nu își arate dreptatea ,fără prietenii și zelul de care dau dovadă, împinși de cei care cred că au mai multă experiență

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate