Fondurile pentru ”Prima Casă” sunt pe sfârşite

0

18 bănci s-au înscris în programul ”Prima casă”. Fondurile alocate pentru acest program au fost de 500 de milioane de lei, bani care ajung pentru aproximativ 4.000 de dosare. Plafonul e pe sfârşite, banii alocați fiind utilizați de către băncile mari pentru dosarele aflate deja în lucru. Au mai rămas foarte puține bănci care mai primesc dosare noi.

BCR, BRD, Raiffeisen Bank, ING Bank, UniCredit, CEC Bank, Bancpost, Banca Transilvania, Alpha Bank, Intesa Sanpaolo Bank, Credit Agricole nu mai primesc dosare noi.

În limita fondurilor disponibile, mai primesc dosare noi cei de la Garanti Bank (însă doar în unele din sucursalele din ţară), Leumi Bank, Piraeus şi OTP Bank, prioritate având însă dosarele care sunt deja în lucru.

Celor care se gândesc să aplice pentru Prima Casă la Banca Românească nu li se oferă garanţia că vor mai prinde fonduri, deoarece sunt foarte multe solicitări în derulare.

Sursa: www.economica.net.

prima casa

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate