Fonduri nerambursabile pentru „Sistemul de management integrat al deseurilor in judetul Neamt”

0

Ministrul Mediului şi Pădurilor, László Borbély, a semnat joi, 23.02.2011, împreună cu reprezentanţi ai autorităţilor locale beneficiare, patru contracte de investiţii în infrastructura de mediu, finanţate din fonduri europene, prin Programul Operaţional Sectorial „Mediu”, în valoare de 288 milioane euro.

Pentru proiectul “Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Neamţ”, valoarea totală este de 33.412.188 Euro fără TVA, din care 24.289.748 Euro reprezintă finanţarea nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională. Întreaga populaţie a judeţului, aproximativ 557.400 locuitori (la nivelul anului 2010) va beneficia de acest proiect, care va fi implementat pe o perioadă de 44 de luni. Printre obiective se numără îmbunătăţirea şi extinderea la nivel judeţean a colectării deşeurilor municipale şi transportul acestora, cu asigurarea unei rate de colectare a deşeurilor de 100% în zonele urbane şi rurale precum şi extinderea sistemului de colectare selectivă a deşeurilor reciclabile, în vederea asigurării ţintelor privind deşeurile de ambalaje.

Sursa

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate