Florin Vîrgă, primarul comunei Săbăoani, se alătură echipei social-democrate din Neamț

0

Florin Vîrgă, primarul din Săbăoani, una dintre cele mai mari și mai frumoase comune din România, a ales să candideze pentru un nou mandat din partea Partidului Social Democrat (PSD).

Dornic să dezvolte comunitatea pe care o reprezintă, Florin Vîrgă a fost invitatul prim-ministrului Marcel Ciolacu, la Palatul Victoria, alături de președintele PSD Neamț, Daniel Vasilică Harpa.

„Noul nostru coleg, primarul Florin Vîrgă, a simțit energia pozitivă din Partidul Social Democrat, precum și preocuparea Guvernului Ciolacu pentru dezvoltarea comunităților rurale.”, transmite organizația social-democrată de la Neamț.

Președintele PSD Neamț, Daniel Harpa:

Sunt fericit că un primar atât de bun a ales să ne reprezinte într-o comună în plină ascensiune, așa cum este astăzi Săbăoani. Este un motiv în plus să credem că, după 9 iunie, Neamțul va avea un drum drept pentru dezvoltare, cu prim-ministrul PSD, președintele Consiliului Județean – PSD și cât mai mulți primari din partidul nostru.

Bine ai venit, Florin! De azi, suntem mai puternici!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate