Florin Salam NU a murit. Știrea dată de PRO TV a fost dezmințită pe pagina cântărețului

0

Florin Salam NU a murit!

O știre furnizată în această seară de Știrile PRO TV a reușit să inducă în eroare opinia publică din întreaga țară. Știrea a fost ștearsă între timp de pe site-ul publicației: https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/florin-salam-a-murit-manelistul-avea-42-de-ani.html.

Potrivit PRO TV, cunoscutul cântăreț de manele, Florin Salam, ar fi decedat astăzi, 13 august, la vârsta de 42 de ani. Informația a fost preluată și citată cu sursă de multe publicații importante din România.

În scurt timp, Florin Salam a dezmințit informația pe pagina sa de socializare:

„Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vom revedea curând la concerte. Vă doresc sănătate tuturor. Rușine Pro TV”, a scris Florin Salam.

UPDATE: Între timp, și această postare de dezmințire a fost ștearsă de pe pagina artistului.

Ne cerem scuze pentru confuzia creată de citarea unei publicații considerate a fi sursă de încredere în România.

***

Florin Stoian, cunoscut cu numele de scenă Florin Salam și Florin Fermecătoru’, s-a născut pe 1 octombrie 1979 și este un important cântăreț de manele din România, din minoritatea rromă.

S-a lansat cu ajutorul șefului de orchestră Dan Bursuc în anul 2002, cu piesa „Ce gagică șmecherită”. A jucat un rol semnificativ la apariția șlagărului „Of, viața mea” (2000), interpretat de Adrian Minune și Costi Ioniță. La finele anului 2002, Florin Stoian și-a schimbat numele de scenă din „Fermecătoru” în „Salam” (arăbescul pentru „pace”, cf. ebr. șalom).

În 2008, cu ocazia unui concert oferit în București, a interpretat o piesă alături de cântăreața Paula Seling și Orchestra Simfonică București. Momentul a fost unul simbolic, descris de către prezentatoarea evenimentului ca o reconciliere între manele și muzica pop; în aceeași notă, versurile piesei ridicau problema intoleranței în societate.

În anul 2011, în luna octombrie Florin Salam a colaborat cu muzicianul Goran Bregović alături de care vor scoate melodia Hopa Cupa inclusă în albumul „Champagne for the Gypsies” al cântărețului bosniac.

Sursa: Wikipedia

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate