Florentina Moise (PSD Neamț): „Nimeni cu renunță la școală din comoditate!”

0

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poți primi în viață este… a doua șansă.

Am aflat de la Florentina Moise că, în programul de guvernare, PSD a gândit o astfel de politică dedicată celor care au abandonat școala.

Ca fost director al Casei Corpului Didactic Neamț cunosc foarte bine acest fenomen și știu că nimeni nu renunță la școală din comodidate… NU! Întotdeauna există un motiv, iar de cele mai multe ori acest motiv este dramatic.

Sunt copii care trebuie să lucreze alături de familie pentru a supraviețui. Sunt tineri orfani de unul din părinți care aleg să își sacrifice pur și simplu viitorul, pentru a-și ajuta mama sau tatăl… Cu toții sunt copii buni și inimoși, care se pun pe ei pe locul doi pentru a-i ajuta pe ceilalți în situații limită.

Această politică sută la sută social-democrată este pentru ei! Pentru că societatea trebuie să îi prețuiască, să îi sprijine și să le dea această a doua șansă. Și așa cum au ajutat familia, vor ajuta și țara!„, declară Florentina Moise, candidat PSD Neamț pentru Senat.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate