Florentina Moise: „Ne pregătim de oaspeți și suntem încântați și onorați! În perioada 1 – 4 martie, județul Neamț va fi gazda Olimpiadei de Informatică în echipe, etapa națională”

0

Ne pregătim de oaspeți și suntem încântați și onorați!”, a transmis Florentina Moise, în calitate de Inspector Școlar General.

Astfel, în perioada 1 – 4 martie, județul Neamț va avea privilegiul de a fi gazda Olimpiadei de Informatică în echipe – International Informatics Olympiad in Teams – 2023, etapa națională.

Îi felicit pe toți cei implicați și le mulțumesc organizatorilor că au ales Ținutul Neamțului. Iată ce frumos se împletesc tradiția și inovația! Lângă Curtea Domnească a lui Ștefan cel Mare, în apropierea celor mai frumoase mănăstiri din lume… vin acești tineri, acești experți în IT, viitori ingineri de soft și programatori!

Să dăm Cezarului ce e al Cezarului: lângă un olimpic stă mereu un bun dascăl! Vă felicit, dragi colegi, pentru performanță!

Un gând special pentru reprezentanții Colegiului Național de Informatică din Piatra-Neamț: felicitări pentru forța de a fi mereu în topul competițiilor! Mulțumesc pentru deschidere și responsabilitate! Alături de sponsori și de reprezentanții Consiliului Județean Neamț, sunteți parte a marii echipe a Inspectoratului Școlar, care are drept scop susținerea calității și excelenței în educație.

Abia aștept să le urez tuturor Bun Venit în Neamț!”, a transmis Florentina Moise, Inspector Școlar General în cadrul ISJ Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate