Firmele „Primăriei” Piatra-Neamț – Azi, Publiserv

0

Vom face o analiză succintă a firmelor Consiliului Local din Piatra-Neamț, pentru că vorbim de firme ale Consiliului Local, nu ale primăriei sau ale primarului, dar în mentalul colectiv, și chiar și în mintea unor consilieri locali, nu este conștientizată subordonarea reală și legală a acestor firme care sunt coordonate mai mult din Primărie decât din Consiliul Local.

Azi vom analiza evoluția firmei Publiserv. Deși conducerea actuală a acestei firme pare destul de implicată și vrea să facă treabă, cifrele firmei nu arată deloc fericite de la instalarea noii conduceri smart a municipiului Piatra-Neamț. Din ce se vede din cifre, firma a avut mai multă activitate și o cifră de afaceri mai bună, semn că cei care o conduc au muncit mai mult dar, cu toate astea, profitul a scăzut cu 78% iar datoriile au crescut cu 22%.

Acum, firma Publiserv va fi unită cu Salubritas, lucru anunțat de primar care, conform legilor din România, nu ar trebui să aibă nici un amestec în organizarea acestor firme, ele aparținând consiliului local, dar așa e la Piatra-Neamț unde legile sunt de multe ori facultative.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate