Firmele din Rusia și China excluse de la participarea la achizițiile publice din România

2

Președintele Partidului Național Liberal, Florin Cîţu a anunțat că a inițiat demersurile de schimbare a OUG 25/2021 în sensul în care firmele din Rusia și China să nu mai poată participa la achizițiile publice din România.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. ionut88 spune

    Cand vor ei suntem in U.E cu accizele si asta se vad in preturile aliniate la Uniune dar salariile si fondurile care se intorc sunt prea puține.. „pe motiv ca nu suntem in stare sa atragem”… având o birocrație imposibilă!
    Johanis nu a fost in stare sa negocieze si el eliminarea vizelor pentru cetățenii Românii pentru SUA ? Sa ceara si el ceva pentru cetățenii români.. halal conducător..

  2. ionut88 spune

    Chinezii chiar ne-ar fi realizat Autostrazile de mult daca ar fi fost lăsati de „noi” (S.u.a si politica U.e) … dar nici o problema Pe când draga U.E se fac autostrazile si pe când S.U.A elimină vizele pentru Romani ?..pentru „partenerii egali si loiali” care apară granitele NATO.. și pe cand vom intra si noi in Shengen … cei care luptam pentru voi in prima linie si v-am lasat sa faceti toate jocurile la noi in stat si intre granițele noastre.. pe cand „partenerilor” ?!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate