Finala Cupei României la Volei Feminin și Masculin are loc la Piatra-Neamț

0

Federația Română de Volei organizează la Piatra-Neamț în perioada 7-10 aprilie ”Finala Cupei României la Volei Feminin și Masculin”.  Evenimentul va avea loc în Sala Polivalentă din Piatra-Neamț.

În cadrul unei asocieri cu Consiliul Județean Neamț, Federația Română de Volei a primit un sprijin de 40.000 lei din partea nemțenilor pentru buna desfășurare a evenimentului sportiv. Această sumă va fi alocată pentru acoperirea unor cheltuieli privind: închirieri ornamente pentru sală, închiriere covor pentru teren oficial de volei, echipamente de sonorizare și lumină, publicitate presă și radio, cupe, medalii, tricouri, flori pentru echipele feminine și masculine.

În cinstea jubileului de 85 de ani de la înființarea Federației Române de Volei, în seara zilei de 9 aprilie se va organiza o licitație de tricouri ale sportivilor echipelor participante la această competiție, iar suma va fi donată centrelor de asistență socială de pe raza județului Neamț.

finalavolei

M. I.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate