Filtre rutiere pe drumurile din Neamț – Acțiuni pentru siguranța cetățenilor

1

La data de 10 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au acționat pentru asigurarea unui climat de ordine și liniște publică, creșterea gradului de disciplină rutieră, reducerea numărului și consecințelor accidentelor de circulație rutieră, pe raza de competență.

Polițiștii au realizat filtre rutiere pe sectoarele de drum DN 15 și DJ 157

Cu această ocazie au fost legitimate un număr de 25 persoane și au fost efectuate verificări cu privire la respectarea legislației rutiere. În baza celor constatate au fost aplicate un număr de 18 sancțiuni contravenționale, 14 dintre acestea pentru abateri rutiere.

Polițiștii se vor afla în teren și în perioada următoare pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea evenimentelor rutiere.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Mihai spune

    Astea sunt acțiuni pt siguranța cetățenilor?Mult mai apreciate ar fi acțiunile care sa îi demaște pe cei care ne claxonează că nebunii in trafic pt nimicuri sau pe cei care ne vâjâie prin oraș în trombă cu motocicletele lor sau cu mașinile care au intenționat toba sparta sau pe cei care dau drumul tare la muzica prin străzile din oraș…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate