A treia editie a Filmului de Piatra, 5-8 ianuarie 2012

0

A treia editie a Filmului de Piatra va avea loc in perioada 5-8 ianuarie 2012. Organizatorii anunta 55 de proiectii selectate din cele 313 inscrise in festival.  Pietrenii vor avea ocazia sa urmareasca in Sala “Calistrat Hogas” din cadrul CJ Neamt, cele mai noi filme de scurt-metraj din Romania si Republica Moldova.

Ana Ularu, Andi Vasluianu, Irina Margareta Nistor, Aurelian Nica, Virgiliu Mărgineanu şi Ticu Lăcătuşu sunt cei care vor juriza cele 55 de filme selectate. Este vorba despre 15 filme la categoria Ficţiune, câte 10 la Animaţie, Experimental şi Videoclip, 9 la Documentar, şi 8 în noua categorie dedicată sporturilor extreme. Va exista şi o secţiune necompetiţională, cu 14 filme.

Intrarea la toate programele este liberă, cu excepţia festivităţii de închidere, la care intrarea se face pe bază de invitaţie sau acreditare.

Pe lângă secţiunile din competiţie, evenimentul va mai include concerte (Partizan, URMA, Electric Fence), petreceri cu proiecţii multimedia (Matze şi Dan Basu) şi o întâlnire-eveniment cu Draga Olteanu Matei, moderată de criticul de film Angelo Mitchievici. Spectatorii se vor bucura de secvenţe din filmele cele mai îndrăgite în care actriţa a fost protagonistă.

Filmul de Piatra 3.0 va aduce şi cele mai bune scurtmetraje de la festivalurile prietene – NexT, Anim’est, ShortsUP şi BIEFF -, dar şi filme de groază de la TIFF „Umbre” şi filme pentru copii de la Kinodiseea. Pe lângă programul oficial, invitaţii şi participanţii se vor mai bucura de mini-evenimente la patinoar şi pe pârtia de schi, de plimbări cu telegondola şi de un concept unic în România: Sauna Party.

Mai multe detalii pe www.filmuldepiatra.ro/

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate