Film documentar la „firul ierbii”, vineri, 11 august, pe malul lacului Bâtca Doamnei

0

La Caiace va fi vineri, 11 august, începând cu ora 21:00, gazda proiectului „Arta la firul ierbii”, susținut de One World Romania.

Deschidem sezonul filmelor documentare la firul ierbii cu „Raving Iran”, unul din cele mai apreciate filme din cea de-a zecea ediție a festivalului One World Romania.  Aflat în secțiunea ”Contra curentului”, filmul prezintă doi tineri iranieni care luptă pentru dreptul de a se bucura de muzică.”, precizează organizatorii.

RAVING IRAN | SUSANNE REGINA MEUERS | ELVEȚIA | 2016 | 84 MIN

Synopsis:

Anoosh and Arash sunt doi DJ din Iran. Îşi spun „Lamă şi Barbă“ şi împreună se află în centrul scenei underground techno din Teheran. Într-o ţară condusă de un sistem care interzice aproape orice formă de expresie muzicală – în special dacă e asociată cu Occidentul și prin urmare „satanică“ – cei doi fac eforturi să găsească un printer unde să-și poată tipări coperta CD-ului neaprobat oficial şi să convingă o angajată a Ministerului Culturii şi Identităţii Islamice că nu e nici o problemă că solista are piercing-uri. În încercarea de a evita raidurile şi aresturile poliţiei moralităţii, cei doi organizează petreceri techno rave în deşert – cu mare success, dar în condiţii extrem de periculoase. Când primesc o invitaţie la cel mai mare festival techno din lume, Anoosh şi Arash au în sfârşit ocazia să ia o decizie majoră cu privire la destinul lor de muzicieni.

Proiecția de filme documentare la firul ierbii va continua și în perioada următoare, urmând ca în curând să fie anunță și lista completă a filmelor incluse în programul de vară de La Caiace.
Intrarea este gratuită

Acestea nu sunt singurele evenimente organizate pe malul lacul Bâtca Doamnei. Vă prezentăm mai jos evenimentele care au loc în această săptămână.

8 august

  • ora 19:00:  Zumba for education
  • ora 20:00: Sport la firul ierbii- Fight Klub Khai-Bo cu Mihai Alexandru

11 August

  • ora 19:00:  Sport la firul ierbii- pilates cu Alexandra
  • ora 21:00:  Raving Iran – documentar la curte

13 August

  • ora 19:00 : Good mood jazz cu Cătălina Beța ( una dintre cele mai fermecătoare apariții și voci ale scenei de jazz românești a ultimilor ani)

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate