Fii parte din schimbare! Donează pentru promovarea adopțiilor animalelor fără stăpân din județul Neamț

0

Asociația Future din Piatra-Neamț este o persoană juridică non-profit care până în prezent a derulat îndeosebi proiecte de ordin cultural, educațional sau social. În cadrul proiectului permanent Există Județul Neamț, Asociația Future a reușit prin intermediul „motorului” principal, publicația www.ziarpiatraneamt.ro, și nu numai, să se implice în mod consecvent și constructiv în rezolvarea problemelor comunității.

Întrucât în ultimii ani problema animalelor fără stăpân a devenit din ce în ce mai acută la nivelul județului Neamț, Asociația Future, prin prisma obiectivului său de contribuție la dezvoltarea locală, își propune să implementeze o inițativă civică de conștientizare și sprijinire a cauzei animalelor fără stăpân intitulată „Comunitatea Iubitorilor de Animale din Neamț”. Menționăm că în perioada 2016-2017 prin intermediul publicației www.ziarpiatraneamt.ro s-au intermediat aproximativ 100 de cazuri de adopții ale animalelor fără stăpân din județ. (click aici pentru imagini)

În acest sens se dorește continuarea și eficientizarea activității din cadrul rubricii de adopții, printr-o mediatizare intensivă prin intermediul rețelelor de socializare pentru a mări numărul de animale fără stăpân adoptate și pentru a reduce supraaglomerarea din adăposturile publice din Neamț. Astfel, din donațiile primite, fondurile vor fi direcționate spre plata reclamelor pe rețeaua de socializare Facebook pentru ca anunțurile de adopție să ajungă la cât mai multe persoane în timp cât mai scurt, facilitând intermedierea adopției. Se va colabora cu ONG-uri, instituții publice, adăposturile de câini din județ, voluntari și persoane fizice implicare în rezolvarea problemei animalelor fără stăpân din județul Neamț.

Cei care doresc să sprijine inițiativa pot dona în contul de mai jos.

Asociatia FUTURE

CUI: 21283970

IBAN: RO19RNCB0196075449710001

BANCA: BCR Piatra Neamt

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate