Fii alături de CSM Ceahlăul: Prețul biletelor și abonamentelor pentru sezonul 2024-2025

0

CSM Ceahlăul Piatra Neamț anunță prețurile abonamentelor și biletelor care vor fi valabile pentru sezonul competițional 2024-2025.

Conducerea a stabilit reduceri pentru elevi și pensionari aplicabile doar la achiziționarea de abonamente.

Prețurile stabilite la abonamente sunt:

  • Lojă – 2000 lei (doar 150 locuri)
  • Tribuna VIP – 500 LEI (doar 950 locuri)
  • Tribuna 1 – 250 lei (Sector A – 1.500 locuri și Sector C – 900 locuri)
  • Tribuna 2 – 250 lei – 2000 locuri.

Zona Familiei va fi rezervată, ca și în sezonul precedent, în Tribuna 2, Sectorul O. Este zona în care un adult își poate achiziționa abonament, dar poate merge alături de copiii săi care vor primi un abonament gratuit.

Elevii de până la 14 ani au acces gratuit la meciuri doar în “Zona familiei”, doar în baza unui abonament gratuit. Pentru a ridica acest abonament, elevul va trebui să se prezinte la stadion pentru a-l ridica, dar numai dacă prezintă carnetul de elev vizat de conducerea școlii la care frecventează cursurile.

Elevii care care au împlinit vârsta de 14 ani la momentul achiziționării abonamentului vor beneficia de reducere 50% din valoarea acestuia, dacă prezintă actul de identitate și carnetul de elev vizat de conducerea școlii la care frecventează cursurile. Este valabil doar pentru abonamentele de 250 lei.

Pensionarii care prezintă cuponul de pensie și actul de identitate vor beneficia de reducere 50%. Este valabil doar pentru abonamentele de 250 lei.

***Reducerile nu sunt valabile pentru bilete.

Prețuri bilete pentru sezonul 2024-2025:

  • Tribuna VIP – 80 lei
  • Tribuna 1, Sector A și Sector C – 30 lei
  • Tribuna 2 – 30 lei.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate