Fetița de 13 ani, dispărută, a fost găsită într-o livadă. Acum este în siguranță (ACTUALIZARE FOTO | Neamț)

0

ACTUALIZARE:

În jurul orei 16.00, astăzi, 30 martie, IPJ Neamț a anunțat că fetița a fost găsită. Acum este în siguranță. Fetița a dispărut de pe 28 martie, când a plecat cu animalele pe câmp. A fost găsită într-o livadă, cu sprijinul a numeroși polițiști, pompieri, pădurari, voluntari și membri ai comunității.

Revenim cu vești bune, Luminița a fost găsită în livada satului Chicerea.

Mulțumim colegilor implicați în misiunea de căutare: IPJ Iași, IJJ Neamț, GMJ Bacău, ISU Neamț, ITPF Iași, BJPT Neamț, SVSU Stănița, Ocolul Silvic Roman, voluntari și întregii comunități.

Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

a transmis IPJ Neamț


Știrea inițială:

La data de 30 martie, polițiștii din cadrul Sectiei de Politie Rurala Sagna a fost sesizați, prin apel 112, de catre o femeie, din comuna Stanita, cu privire la faptul că fiica sa, B.L.E., în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu în data de 28 martie a.c., pentru a avea grijă de animale pe câmp și nu a mai revenit până în prezent.

Ultima dată minora a fost văzută în seara zilei de 28 martie culegând flori, în în apropierea pădurii de lângă satul Chicirea.

Semnalmente : înălțime 1,40 m, greutate 40 kg, ochi verzi, păr șaten

Aceasta purta pantaloni tip jeans de culoare albastru, geacă din fâș de culoare roșie, fiind încălțată cu pantofi sport de culoare nergu și având capul descoperit.

Orice persoană o vede sau deține informații cu privire la aceasta este rugat să apeleze 112!

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate